ALBINE FORUM DE APICULTURA APIARDEAL
APICULTURA, ALBINE, CEARA, MIERE, PROPOLIS, STUPI, FAGURI, FORUM, APICULTORI
Lista Forumurilor Pe Tematici
ALBINE FORUM DE APICULTURA APIARDEAL | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ALBINE FORUM DE APICULTURA APIARDEAL

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
the_clasik_ely
Femeie
24 ani
Hunedoara
cauta Barbat
24 - 80 ani
ALBINE FORUM DE APICULTURA APIARDEAL / AICI PUTETI POSTA ORICE... / Romania in haos politic Moderat de orbanstefan64
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4 5 ... 7
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Felicitari echipei lui Base





_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
N A MARIN
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 152
Bai frate,nu poci sa-l inteleg pa BASESCU asta daloc. Da daloc.

Termena liceu si ocupa fara rusine, la INSTITUTUL DA MARINA , locu la unul dan cei 21 da flacai ,care putea sa fie ei acuma si poa' ca erea mai bine.

Ajunge  < CAPITAN DE CURSA LUNGA > si nus'cine ai da pa mana cea mai mare nava comerciala dan Romania.Mare scofala ,in Japonia ,atunci, ereau cu sutele ca el.Si aia avea radare,gepese-uri,sateliti, BASESCU ducea vasu dan port in port cu busola ,echeru si compasu.Erea <EPOCA CD AUR>

Intra in politica ,ajutat da steaua si speranta intregii natiuni ,Petre Roman,care facuse dan P D un partid adevarat da 8% , si care la prezidentiale a luat caimacu cu 10% ,da pa care-l tradeza si-i ia locu fara nici un pic da remuscare.
Merita Petre Roman, un astfel da tratament? Care vedeti cu ce forta lupta el pentru drepturili  pensionarilor ,fiind si un ezemplu da familist si proaspat tataic.

Si ce face? Arunca PD-ul intr-un derizoriu loc I in peferintele ELECTORATULUI , castiga primaria la capitala , ai fura lu nastase( alta stea a politicii romanesti) locu da PRESEDINTE al ROMANIEI, vrea sa schimbe sistemu (nu spui care ca-i secret) , vorba lu sORIN rOSCA sTANESCU, cel mai Cel , dantre ''ziaristii'' momentului.

Intre timp, vinde flota, isi trage un srl-eu da inghetata si cind il ia la refec alesii neamului, isi DA DEMISIA DAN PARLAMENTUL ROMANIEI, n-are curaj ca dom' nastase ,sa sa zbata, sa convinga pa  a-lesii neamului  acolo in parlament .
Sanchi, s-a pus la dispozitia justitiei!
   
Acu , ce vrea?
Vrea al doilea mandat ca PRESEDINTE AL ROMANIEI.

Pai sa compara el cu dom' Geoana , care ... nu's cea facut pana acu da, e bun dom'le ... daca a reusit el sa-l sucareasca pa iON iLIESCU !!!
El n-a facut ca BASESCU,care si-a tremes fata la parlamentul European ,chipurli, aleasa ca independenta. El s-a tinut neamurli aproape, pa la banca cu un salariu da<< mizerie>>

Sau , s-a compara el cu Crin <cel dulce si suav> ca o fata mare.
-Pai avea BASESCU curaj sa ramana repetent 3 ani ,in semn da protest contra regimului comunist.
-Pai avea BASESCU taria da caracter, sa-s lase sotia bolnava cancer si sa se prezinte la datorie , la luptili pa viata si pa MOARTE dan parlament.
-Pai avea BASESCU bunu simt sa incaseze banii da parlamentar (aia putini cat erea) si sa refuze sistematic sa mearga la sedinte ,protestand astfel impotriva INEFICIENTEI acestuia.

Oamenii astia  ,  Geoana si Crinutu(Oprescu, Vadim, Bacali...etc.) trebuia sa ajunga PRESEDINTE fiind apreciati da intelectuali da marcA ca dinescu&company, stan, ciuvica, gadea, badea , ala grasu ,nu"s cum a-l cheama, da' l stiu .

BASESCU reuseste sa fie apreciat (critic ) da niste neica nimeni... CARTARESCU, LIICEANU, PLESU... daca astia va spun ceva.

Pe unde trece acum canalul Dunare-Marea Neagra este o vale , Valea CARA SU.
In limba turca inseamna APA  NEAGRA .In sensul de zona inundabila , mlastinoasa.
Si CERNAVODA inseamna tot apa neagra in limba slava
Si AXIOPOLIS inseamna tot apa neagra in limba greaca(veche).
Acum doua mii da ani,Romanii ,care cucerisera Dobrogea actuala,SCITIA MINOR, au adus si locat in zona,un trib trac , < BESII>   se numeau , popor vajnic si hotarat din sudul Dunarii,pentru a stapanii si pune in valoare potentialul VAII, pe care populatia locala de GETI nu prea reusea,
Numele   << BASESCU>>    de le ei se trage.


.....DA ... IO CU CIN' SA VOTEZ ?.....

Modificat de N A MARIN (acum 14 ani)


_______________________________________
Niciodata nu este prea tarziu.

pus acum 14 ani
   
balanescuadrian
Apicultor

Din: Buzau
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 173
bre NA MARINE.... nu ii mai plange pe sarcii de parlamentari ..ca de cand ii plangi vad ca te-ai imbogatit...pai in afara oamenii cu veniturile lor care opteaza sa faca politica o fac pe gratis !! doar oamenii fara alte venituri iau indemnizatie!! restu ....PE BANII LOR O FAC  ...saracii la cate invartesc ..iti dai seama ca se merita si pe gratis ..dar ai nostrii tot nesimtiti ..isi mai dau si cate o pensioara de parlamentar si salarii barosane ..ca daca pica samaru..daca moare magaru ..sa fie si ei pusi la adapost cu o retributie frumusica pe banii nostrii!!!

saracii oameni bogati ..ce se fac ei fara salariu pe o zi!!! pai iti zic eu .... iau o spaga frumusica!!!! NO COMENT!!!

dar de aia care aveau case in Bucuresti si luau si retributia de cazare ca deh erau parlamentari ....

ps: zi-mi ceva si ptr mine .... cum faci matale pregatirea de iarna, cum a decurs sezonu asta...etc..etc.... lasa parlamentarii ca o duc bine si fara noi!!


pus acum 14 ani
   
N A MARIN
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 152
Bre  nea BALANESCADRIANE , am tot vrut sa vorbesc si da albine,da observai ca daca nu probezi cu foto ce zici , nu prea te baga nimerea in sama si io cum n-am aparat am zis mai bine sa astept la datu cu parerea.
Asa ,poci sa-ti spui ca a fost un an bun ,n-am dacat 40 familii ,in stationar , am facut cam 800 da kile, le-am vandut aproape pa toate, da nu la procesatori, la piata ,da acasa cu bidonasu si borcanu,am platit neste datorii ce le aveam.
Miere buna anu asta, n-a mai fost asa dan 2003.
M-am lipit da 141 ,a vinit banii in cont si am dat sa-mi faca fo 20 cutii DADANT da 11/1 cu doua caturi 1/2.
Am cutii dadant da 10/1, 11/1,12/1  cu caturi 1/2  si 3/4.
La alea da 10/1 cu cat 3/4 , iernez cu caturili inversate cu cuibu ,fara restringere cu folie si o carpa dasupra  si plasa la fund ,da numai o gaura cam da 150 mm.
La alea da 11/1 si 12/1 cu caturi 1/2 iernez numa cu cuibu larg la 8-10 rame ,folie si carpa dasupra si gaura cu plasa la fund.
A fost toamna lunga si are mancare dastula ,mire adusa da ele , nu fac hraniri cu zahar ( acu pa toamna am facut echilibrari ,da la ai bogati la ai saraci ca-n socialism)
Io crez asa: ca albina stie ia cel mai bine cum sa-si faca cuibu da iernare cu conditia sa nu fii calic si sa-i lasi dreptu ei pantru care ti-a argatit toata vara.
Fac tratament numai toamna ,dupa floare pantru VARROUA ,da 4 ori cu varachet plus mavirol peste iarna 2 benzi puse pa rame.
Cand o sa iau foto ,pui si poze.


_______________________________________
Niciodata nu este prea tarziu.

pus acum 14 ani
   
balanescuadrian
Apicultor

Din: Buzau
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 173
stiu ca suntem la topicul gresit ..dar ii dau inainte!

ce avantaje au albinele daca ierneaza cu catul sub ele ? pp ca este plin cu miere? ce ati observat la sistemul pe care il practicati?? (eu va cred si fara poze)

care lada vi se pare mai buna pe 10 pe 11 sau 12!

folia e pusa pe jumate si carpa pe cealalta jumate??


raspunsurile vi le voi considera ca fiind consideratii personale, fara sa comentez eu ...eu merg pe ideea "ce imi place mie ..poate nu ii place altuia!!"

ps: v-am studiat inainte si am vazut ca nu ziceati nimic de albine ..de aceea v-am provocat! (ca mereu este de invatat cate ceva ..si cum eu sunt incepator! am zis sa mai iau o lectie!!)


pus acum 14 ani
   
N A MARIN
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 152
Nene ,
Am inceput cu 10 stupi dadant  10/1 cu cat 3/4. la fo 2 ani am facut 4 cutii noi ,da dasteptu da lemnar mi-a gresit ,ca-i dadusem modelu ce-l aveam si ia facut da 11 rame. Am observat imediat ca ,daca la ala de 10 rame storcem repede miere , da intra la fel da repede in friguri,si toamna nu prea avea hrana in cuib,la ala de 11 storceam la fel da repede , cu roirea taca- paca ,cum te dascurci ,da toamna avea hrana mai multa .
Ma pus gandu d'am facut da 12 la cuib, si cat 1/2 ca 3/4 erea prea mare.
Dan an in an am mai facut tot felu da experiente (numai in stationar) Au fost ani mai bunicei ,da si slabi .
Cocluziili la acesta data:
- cel putin la mine in zona , dupa mine ,cea mai buna cutie e dadant 11/1 cu doua caturi 1/2, cu fund mobil , cu o gaura cu sita care sa nu ruginesca repede, si care in perioada da primavara cind creste puet la greu , sa o astupi intr-un fel,la podisor tot timpu folie prinsa in marginea capacului.Io la unii intre capac si cutie mai am o rama da aerisire,Folia o crestez vara la un colt da nu la toti.Peste folie intodeauna o carpa dintr-o tesatura mai groasa,si iarna o placa da polistiren d'ala alb.
Isi aduna miere buna pantru el ( IO LA CUIB NU STORC DACAT LA CULES MARE, CUMVA)
- spatiu da ouot suficient, da la roire MATCA CONTEAZA.
- poti sa culegi miere pa sort ,in functie da intensitatea culesului,pui caturi suplimentere ,
-in august dupa ultima extractie inversezi,pui un cat 1/2 sau 3/4 pa fund, dai in cat ramili extrase ,si mai lasi 2,3 cu miere buna, capacita, sa te feresti cit poti da floarea soarelui care cristalizeaza repede,si peste cat corpu da cuib,fara restringere .
In cuib sa creaza efectu da clopot,bun pentru cresterea puietului da iernare, ferit da influenta aerului rece si da curenti .Prin septembrie-octombrie dascapacesc ramili dan cat si ele trage mierea sus in cuib.
Tratez cu fumigatii da varachet ,da tot timpu cu gaura dan fund astupata si pa care o dastupi peste iarna.
La primavara cand incepe sa iasa la zbor astupi gaura dan fund, in zile insorite dai cuibu la o parte ,pui in ramele dan cat miere lichida sau sirop 1/1 dan ciaiuri da plante si-i lasi asa pana umple cuibu da puiet si apoi faci iar inversare,cuib cu  cat.
Acu, io multe am invatat daici da la forumu asta da si da la celalalt, ca e multi oameni dastepti si uni si baeti buni ,da si unii dati draculi.
D'o fi... mai vorghim.


_______________________________________
Niciodata nu este prea tarziu.

pus acum 14 ani
   
VALCEANU
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 145

N A MARIN a scris:

.....

Pe unde trece acum canalul Dunare-Marea Neagra este o vale , Valea CARA SU.
In limba turca inseamna APA  NEAGRA .In sensul de zona inundabila , mlastinoasa.
Si CERNAVODA inseamna tot apa neagra in limba slava
Si AXIOPOLIS inseamna tot apa neagra in limba greaca(veche).
Acum doua mii da ani,Romanii ,care cucerisera Dobrogea actuala,SCITIA MINOR, au adus si locat in zona,un trib trac , < BESII>   se numeau , popor vajnic si hotarat din sudul Dunarii,pentru a stapanii si pune in valoare potentialul VAII, pe care populatia locala de GETI nu prea reusea,
Numele   << BASESCU>>    de le ei se trage.....


........


Asa o fi,mai putin ultima fraza!
Baselu e moldovean get-beget dupa origini-tata-mama,Podu turcului,jud.Vaslui si probabil ca numele ii vine de la un stramos care se basea mai des si in public!
La Basarabi s-a nascut deoarece tata-l lui a fost mutat cu garnizoana in acea localitate!
HAI LA VOT!

Modificat de VALCEANU (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
N A MARIN
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 152
Bai nea valcene,stii multe da nu le stii pa toate.Manevra tipic PESEDISTA,cind n-ai argumente ,arunci in derizoriu CON-vorbirea.BAAS este cuvant din vocabularul popoarelor TURANICE, care inseamna <cel mare... seful... bartranul>A fost preluat de turcii otomani  ...bas-buzuc... pasa...bas-bakan ,de arabi ex. partidul baas arab socialist (daca iti amintesti) si chiar de tigani...buli-basa,adica, al da-i f..te pa toti.La vlahii de la Dunare ,familia BASARABILOR, descalecatorii si intemeietorii Tarii Romanesti, are aceeasi origine.Cand aceste popoare TURANICE au inceput sa dea tarcoale IMPERIULUI ROMAN , prima cafteala serioasa au luat-o de la traitorii dobrogei mijlocii ( atunci Scitia mica se numea) in care BESII erau SEFII... ai mari ...ai tari.
Termenul s-a extins in toata zona si la nord si la sud de Dunare, cu semnificatia  principala de  SEF CU AUTORITATE RECUNOSCUTA SI ACCEPTATA DE TOTI.
Si d'o fi ...mai vorghim.  


_______________________________________
Niciodata nu este prea tarziu.

pus acum 14 ani
   
VALCEANU
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 145
O fi!
dar nu e cazul personajului in cauza!
originea lui e modesta,asa cum am spus in postarea anterioara,iar daca ati sti cum s-au format numele de familie-mai in epoca moderna-in Ro,nu cu trimiteri in negura istoriei,nu ati mai sustine originea prea nobila a personajului!
iar omu nu are nicio legatura cu dobrogea,el fiind prima generatie nascuta in aceasta regiune!
obarsia parintilor sai este cea care v-am spus-o:podul turcului,jud.vaslui,tata militar,mama croitoreasa!
despre psd-isti,la fel ca si despre restul:
sa ramana cati am botezat eu!
Asa ca nu are rost sa inventati o ascedenta nobila unui personaj cu o obarsie mai mult decat modesta! iar numele tot de la bashina vine!
O prima afirmatie a dvstra-cea cu originea dobrogeana v-am infirmat-o,adica am aratat ca e total falsa,sa nu zic mincinoasa!
Si prin deductie logica,daca o premiza e falsa,si restul concluziilor sunt tot false,ba nea!
HAI LA VOT!

Modificat de VALCEANU (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502

dragos2006 a scris:






  Pana la urma ce votati : omul sau televizorul ?


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
Beees
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 266
Nu pot să cred că un intelectual pune botu la aşa ceva.
Nu am nimic cu membrii pdl din teritoriu,din contră, unii sunt chiar oameni deosebiţi,mult superiori psdiştilor, de aceea nu-mi imaginez cum bunul simţ şi logica intelectuală nu-i oripilează la băşinile de campanie cu care vine amantul celebrei blonde.
Măcar dacă ar tăcea ruşinaţi şi nu ar tranforma nesimţirea şi tupeul prezidenţial în argumente constituţionale.Cu toţii înţelegem că interesul poartă fesul şi că dacă te roade oareşcare ambiţie socială trebuie să fii membru de partid, dar să iei de bune toate aberaţiile unui alcoolic adulterin însetat de putere,care a demonetizat definitiv instituţia prezidenţială şi a transformat palatul Cotroceni în crâşmă şi să le vomiţi la comandă ca argumente politice mi se pare prea de tot.
   Să admitem că nu e el "dom Profesor"  care a plănuit "răpirea" jurnaliştilor pt a crea o diversiune politică,că fratele lui nu a făcut trafic de armament  că fetele lui sunt atât de capabile ca la nici 40 de ani să-şi permjită case şi maşini de milioane de dolari,  că nu am ajuns să fim ciumaţii europei dpdv diplomatic, dar ca preşedintele unui stat european să se compromită definitiv luptându-se cu presa în loc să iasă la confruntări cu contracandidaţii lui, pentru că în 5 ani nu afăcut decât să dezbine şi sădistrugă, neavând nici o realizare,mi se pare penibil. 
  Ar trebui toţi să ieşim în stradă , să facem o revoluţie de salvare a neamului de la autodistrugere morală.

Modificat de Beees (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
stefan1
Apicultor

Din: Sibiu
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1334
O varianta a originii numelui Basescu poate fi de la o localitate. Exista in Maramures localitatea Basesti (de unde este Decebal Traian Remes), sau in judetul Bacau satul Basasti.

pus acum 14 ani
   
N A MARIN
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 152
Da, bai nea valcene si mata dom BEEE S ,icerc sa vad ca aveti dreptate si... nu vad .Cand ma uit la mata nea valcene si la mata dom beees, si la mine ,vaz neste oameni singuri, impotriva tuturor (exagerez un pic )Asa e si BASESCU,singur impotriva tuturor. Deosebirea dantre noi si el,asa curvar, asa betiv,asa nesimtit (care,in opinia mea nu sunt decat ETICHETARI,lipsite da argument ,logica sau probate) este ca el are marea stiinta a conducerii,marele talent al politicii,marea dorinta de a invinge,marea sete de onestitate.Cu alte cuvinte este,dastept,luptator.relativ drept si uns cu toate alifiili  .Calitati pa care io, matale sau dansu ,le avem in mai mica masura.Dom' stefan a sesizat mai bine ce am vrut sa relev in legatura cu numele BASESCU.Nea valcene ,numele de CARP, BURU, COMAN, GAMAN,destul de frecvente astazi in Romania , VEI STI CA VIN TAMAN D'ACOLO, DAN NEGURA ISTORIEI. 

_______________________________________
Niciodata nu este prea tarziu.

pus acum 14 ani
   
Beees
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 266
m-aţi convins definitiv, o să votez Băsescu

SLAVĂ MARELUI CÂRMACI IEŞIT DIN NEGURA ISTORIEI, CĂLARE PE MAREA IAPĂ BLONDĂ, PENTRU A SALVA NEAMUL ROMÂNESC.(de fapt de ce nu intreaga planetă, universul)de la autodistrugere.

Pentru gloria partidului şi înflorirea României pedeliste înainte, tot înainte! (că parcă înainte trăiam mai bine)

Modificat de Beees (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
VALCEANU
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 145

N A MARIN a scris:

Da, bai nea valcene si mata dom BEEE S ,icerc sa vad ca aveti dreptate si... nu vad .Cand ma uit la mata nea valcene si la mata dom beees, si la mine ,vaz neste oameni singuri, impotriva tuturor (exagerez un pic )Asa e si BASESCU,singur impotriva tuturor. Deosebirea dantre noi si el,asa curvar, asa betiv,asa nesimtit (care,in opinia mea nu sunt decat ETICHETARI,lipsite da argument ,logica sau probate) este ca el are marea stiinta a conducerii,marele talent al politicii,marea dorinta de a invinge,marea sete de onestitate.Cu alte cuvinte este,dastept,luptator.relativ drept si uns cu toate alifiili  .Calitati pa care io, matale sau dansu ,le avem in mai mica masura.Dom' stefan a sesizat mai bine ce am vrut sa relev in legatura cu numele BASESCU.Nea valcene ,numele de CARP, BURU, COMAN, GAMAN,destul de frecvente astazi in Romania , VEI STI CA VIN TAMAN D'ACOLO, DAN NEGURA ISTORIEI. 

EU DE REGULA NU MA ADRESEZ CU"BA",DAR AM VAZUT ca fara sa ma conosti,m-ai luat direct cu"ba".

Sa inteleg ca un asemenea ton va e inspirar de maretul conducator al carui admirator sunteti! pasarica,gaozar,tziganca imputita provin tot DIN negura istoriei?din mostenirea culturala a neamului bashinosilor?
Dar daca tu esti un admirator al lui,te priveste,suntem in democratie!
Dar ca agent electoral,esti slab de tot!
Sincer,chiar te compatimesc!
HAI LA VOT!

Modificat de VALCEANU (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502




_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Navigand pe net  am gasit un sondaj interesant :

6. Suntem in anul 1990, in "Duminica Orbului", cu cine ai vota? 
Ion Iliescu  21.82%                     
Radu Campeanu (PNL)  36.14%
Ion Ratiu (PNTCD)  42.04% 

   Daca nu mai tineti minte atunci Ion Ratiu a avut doar 400000 de voturi , iar in ziua de azi opinia  generala este ca ar fi fost mai bun presedintte decat Iliescu
   Acum avem de ales intre urmasul lui Iliescu si Basescu , credeti ca ne mai trebuie inca 20 de ani sa ne vaitam ca l-am pus pe geoana presedinte .

  Eu zic sa-l votam pe Basescu si sa trecem LA MUNCA !!!


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
liviu
Apicultor

Din: zalau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 334
Care na muncit la munca care da la vot.

pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
de 5 ani impreuna


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
stefan1
Apicultor

Din: Sibiu
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1334
N A MARIN a spus:

"...el are marea stiinta a conducerii,marele talent al politicii,..."

Eu zic ca trebuie sa ne uitam mai atent. Ce a reusit sa faca? A izolat PD-ul de nici un partid nu mai vrea sa i se asocieze. Sa zicem ca se vor face alegeri anticipate (daca iese tot Base si persista sa numeasca premier pe placul lui, acesta va fi deznodamantul, dar cu urmari dezastruoase pentru tara, ca va mai fi un an electoral). Sa zicem ca la acele alegeri PD-ul va fi cel mai bine plasat, dar nu va avea 50% in nici un caz. Cum va guverna daca nu va putea alcatui o majoritate? O zicala spune:"M-ai pacalit o data, sa-ti fie rusine; m-ai pacalit si a doua oara, sa-mi fie rusine!" Acum PD-istii se intreaba de ce liberalii nu vor sa formeze cu ei o coalitie de dreapta. Se fac ca nu inteleg ce spun aia, ca ar forma, dar doar daca nu-i mai conduce Base.
Marele talent al politicii lui urmeaza sa-l arate, ca pana acum a facut doar gafe. A dus relatiile cu Moldova, Ucraina, Rusia, la cele mai mari tensiuni (vezi scandalul gratuit cu acel spion ucrainean). Relatiile cu USA le intretine dar cu costuri foarte mari pentru tara. Se ambitioneaza sa tina in zonele de conflict destul de multe trupe romane, spre deosebire de unguri, cehi, bulgari etc, care au doar o prezenta simbolica si deci mult mai putine cheltuieli. Nu a reusit sa intretina relatii mai stranse cu nici un presedinte occidental, vedeti-l ce stingher sta la reuniuni internationale. In politica interna, ati vazut cat l-a 'frecat' pe Tariceanu si tot timpul a fost impotriva lui. Acum se lauda in gura mare cu realizarile economice din primii 5 ani (de fapt patru, ca anul asta, sub omul lui, s-a vazut ce s-a facut).
Cate exemple trebuie sa ne mai livreze ca sa pricepem ca Base este o fire conflictuala care nu s-ar putea intelege cu nimeni si deci nu are loc intr-o democratie decat eventual intr-o dictatura.

Modificat de stefan1 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
N A MARIN
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 152
Dom' STEFAN,
Aveti mare dreptate in analiza pertinenta pa care o faceti.
La minusurile si nerealizarile relevate ,as putea adauga si io cateva.
Permiteti-mi ,insa cateva reconsiderari.
In MOLDOVA a facut ceea ce trebuia sa < SE > faca .
Pe ucrainieni a reusit sa-i faca sa inteleaga ca la marea neagra mai este o forta de care trebuie sa < SE TINA SEAMA.>
Cu RUSIA, nu relatiile politice sunt rele ,CI INCAPACITATEA CAPITALULUI AUTOHTON DE A SE INSCRIIE SI A SUSTINE AFACERI DE ANVERGURA INTR-O ZONA SI PE O PIATA CU UN POTENTIAL URIAS.
(Capitalisti lu '' peste congelat'' rezultati in urma unei guvernari "tranzitorii"de 15 ani a    p s d )
In legatura cu "stingherela ", este specifica presedintilor romani , amintiti-va de epoca ion iliescu, Emil Constantinescu.Este rezultatul unui complex de factori ,in care" tiganiada externalizata" are un rol determinant.

Si v-as intreba si io ,asa ca da la om la persoana;daca nu el ....atunci cine?
Este Mircea  Geoana o solutie?
Sau poate Crin Antonescu....
Sau Sorin Oprescu...
Vadim Tudor...
Bacali... 

Sa ne rugam la DUMNEZEU , sa ne dea gandul al bun.


_______________________________________
Niciodata nu este prea tarziu.

pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Stefan1 spune ca Basescu a izolat PDL  , asa este  ! l-a izolat de moguli si de baroni !  dar in acest timp PDL a devenit partidul poporului !
  Decat sa fie sprijinit de oameni gen Voiculescu , Patriciu , Vantu , mai bine sprijinit de popor .
  Basescu versus Geoana  este lupta  poporului roman versus moguli , atentie ce veti vota !
Geona  mititeaza pentru o singura corporatie energetica in Romania !  va dati seama ce inseamna asta ???  MONOPOL  !!!  in mana lui Voiculescu.

  Atentie mare la vot ca daca vine Geoana ne-am dat foc la palarie in maxim 6 luni pretul la energie va exploda . Nu zic ca Basescu este usa de biserica dar sigur stiu ca nu se lasa vandut la moguli .

Modificat de dragos2006 (acum 14 ani)


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
americanu'
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 82
PSD = Iliescu, PNL = Patriciu, PDL = Basescu. Ce votam ?

pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Obtiunea e clara : BASESCU !!!  MAI ALES CA AU INCEPUT SI LIBERALII SA-L SUSTINA .

_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
stefan1
Apicultor

Din: Sibiu
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1334
Cu Moldova eu consider ca a gresit profund. A discutat deschis su Voronin, de care trebuia sa stie ca e omul rusilor (mai nou Voronin vorbeste aproape numai in rusa). Cand a vazut cum Voronin s-a opus de la inceput cu inversunare la propunerea de a se recunoaste ca limba moldoveneasca este aceeasi cu romana, trebuia sa se vada ce simpatii are el. Asta era o masura necostisitoare, dar care dovedea ca suntem un neam. Adevaratele masuri pe care trebuia sa le luam in Moldova trebuiau sa fie tacute si netipatoare. O infiltrare economica chiar cu unele pierderi, este o solutie pe termen lung. Uitati-va la rusi ce au facut in toate tarile foste in URSS, unde detin ramuri economice vitale. Ba si la noi au ocupat domenii importante, vezi industria aluminiului, unde eram semnificativi in europa, in industria petrolului, constructii de masini si alte sectoare unde ei sunt in spatele proprietarilor. Asta inseamna o politica pe termen lung.
Cu Ucraina, le-am tras-o, dar ce am castigat? Practica internationala nu a prea semnalat cazuri ca cel pe care l-am amintit, iar pentru Ucraina am subminat pozitia presedintelui cu Occidentul, intarind pozitia lui Timosenko, prorusa.
Cat priveste pe rusi, se vede ca ei folosesc inteligent energia ca arma politica. Ei au preturi diferite pentru fiecare tara careia ii furnizeaza gaze sau petrol, iar plja preturilor variaza foarte mult dupa simpatii si dupa interesele pe care le are in fiecare tara (vorbesc de cele din fosta lor sfera de influenta, dar chiar si pentru unele tari din vest au preturi diferentiate). Oricum, noi avem cel mai scump gaz de la rusi. In criza gazului cu Ucraina, Putin a spus cu mare ironie ca ne da noua gaze ca sa le furnizam mai departe la ucrainieni (care nu voiau sau nu puteau sa le plateasca gazele, desi le cerea un pret mai mic cu mult ca pentru noi).


pus acum 14 ani
   
stefan1
Apicultor

Din: Sibiu
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1334
Pentru Dragos.
PD-ul are unui dintre cei mai bogati oameni din tara. Se leaga mereu de Patriciu, pe care nu Liberalii l-au favorizat si nici nu a putut arata masuri pe care acestia le-ar fi luat in favoarea lui. Avem in tara atata capital straini cum sunt austriecii de la petrol sau banci, francezii si nemtii din industria cimentului, francazii de la ape, lanturile de magazine ,de distributie a combustibililor, regiile de gaz etc. Toate acestea au afaceri imense si au oameni de influenta inclusiv in Parlament si in toate partidele. De ei nu zice nimic, numai romani sa nu fie.
Eu sa si vrea ca sa ajunga PD-ul la guvernare si sa-si dovedeasca abia atunci demagogia cea mai gaunoasa.
Este adevarat ca nu prea avem pe cine a alege,totusi Basescu a dovedit nu numai in ultimii 5 ani ci si in guvernarile trecute ca nu se poate integra intr-o conducere colectiva, iar cand conduce singur este dezastru. Vedeti ce a promovat el: pe Boc, pe Udrea, pe Ritzi, pe Videanu, pe Pogea. Dezastru.


pus acum 14 ani
   
VALCEANU
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 145
HAI ca e tare floricica!
il combate frumos pe contracandidat!
HAI LA VOT!

Modificat de VALCEANU (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
filip
Apicultor

Din: Aninoasa.Hd.Stupii in jud Arad
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1832
Crin a facut azi un pas important pentru intratrea in turul 2
Iar nemernicul de Basescu prin afirmatia facuta sa descalificat.
Se stie ca sotia lui CRIN sa sinucis.
Iar crin a crescut singur fetita pana anul acesta cand sa recasatorit.


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
VALCEANU
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 145
cel mai trist e turcescu pe realitatea
HAI LA VOT!

Modificat de VALCEANU (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Ce sot trebuie sa fii daca nevasta-ta isi pune streangul de gat ?

_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
abeja
Apicultor

Din: alcala de henares
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 769
Pai  si  eu  cu  cine  votez?

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
americanu'
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 82
Cu Becali, sa moara dinamovistii de ciuda. 

pus acum 14 ani
   
Beees
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 266
Votaţi-l pe ăsta

romania haos politic ăsta

23.4KB


pus acum 14 ani
   
Beees
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 266

dragos2006 a scris:

Ce sot trebuie sa fii daca nevasta-ta isi pune streangul de gat ?

Aici nu aveţi nici o scuză!
Se ştie că era bolnavă incurabil.
Sincer aşteptam mai mult de la dvs.
Uite ce scoate Băsescu din om.
Penibil domnule....medic parcă?

Modificat de Beees (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
N A MARIN
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 152
Dom' Filip,
Dom' Valceanu,
Daca s-ar face primavara ,in stupina d-voastra ,numai cu o" floricica", ati muri da foame.
Poa' d'alde mata mi-ar pare rau,da in mod sigur,da albinute mi s-ar sfasia  inima.
Dom' Filip ,
In politica internationala ,dreptul, adevarul , realitatea, imbraca niste forme ciudate si foarte controversate,astfel incat io zic asa;
Io zic ca noi ,oamenii obisnuiti , sa urmarim ,sa observam si sa comentam  <<  FA PTILI  >>
Si astea ar fi:

-ROMANIA, este astazi membra a celei mai puternice organizatii politico-militare din lume, < N A T O>.

-In ROMANIA, la Bucuresti, s-a intrunit cel mai important  SUMMIT din ultimii ani al  N A T O.

-Armata ROMANA, a devenit cu adevarat profesionista, R E S P E C T A T A in lume , ACUM, iubita si admirata  de romani,

-ROMANIA este membra deplina a   <<UNIUNI EUROPENE>> .
                                    Repet  ; a << UNIUNI EUROPENE >>.

-ROMANIA si- a marit teritoriul si implicit resursele energetice, consecinta certa a celor de mai sus.

Vrem sau nu vrem sa admitem, majoritatea acestor  evenimente , a caror importanta o vom intelege mai devreme sau mai tarziu cu totii, S-AU INTAMPLAT   IN ULTIMII 5 (CINCI) ANI.

Bre... mie imi place sa traiesc in ROMANIA.
D'o fi... mai vorghim.


_______________________________________
Niciodata nu este prea tarziu.

pus acum 14 ani
   
stefan1
Apicultor

Din: Sibiu
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1334
Toate aceste 'realizari' sunt urmarea fireasca a unor pasi anteriori. Nu vad nici un merit deosebit a lui Basescu in asta. ba si aici avem mari lipsuri. Vedeti ca nici un roman nu ocupa o functie mai importanta la Bruxel, spre deosebire de vecini (polonezi, unguri, cehi, chiar bulgari). Ba mai mult, acum cand Severin se zice ca ar avea sanse sa fie ales pe o functie foarte importanta, este sabotat tocmai de Base, doar pentru ca nu este din PD. De fapt ce conteza interesul tarii, daca pierde el sau ai lui? Cazul cu Johanis vine doar sa confirme regula. Daca il aproba cum era normal, ieseam de atata vreme din criza guvernamentala si am fi putut sa incepem macar sa ne ocupam de cea economica. Credeti ca el nu stia ce urmeaza cand i-a refuzat propunerea?
Cat despre armata romana... Doamne fereste de un conflict! Fondurile putine pe care le are armata ar trebui folosite pentru o minima dotare si nu irosite pe campuri de lupta straine, repet, asa cum fac tarile vecine.


pus acum 14 ani
   
N A MARIN
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 152
Pentru cei care-l urasc pa BASESCU!
Luati aminte la ce spune dom' Dragos.
Omul asta STIE ce spune.Si spune ce STIE.
Si daca un actor ca < americanu > este cu noi , ati putea presupune cam care este ''misculatia'' pantre vedete si elite.

D'o fi ...mai vorghim.


_______________________________________
Niciodata nu este prea tarziu.

pus acum 14 ani
   
VALCEANU
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 145

N A MARIN a scris:

.......
Si daca un actor ca < americanu > este cu noi , ati putea presupune cam care este ''misculatia'' pantre vedete si elite.......
HA,HA,HA...
"Americanul"care e cu voi,e actor adevarat la fel ca lacrimile  celui ce vine din negura vremurilor calare pe matura,din vechile triburi de razboinici betivi!
HAI LA VOT!


pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502

Beees a scris:


dragos2006 a scris:

Ce sot trebuie sa fii daca nevasta-ta isi pune streangul de gat ?

Aici nu aveţi nici o scuză!
Se ştie că era bolnavă incurabil.
Sincer aşteptam mai mult de la dvs.
Uite ce scoate Băsescu din om.
Penibil domnule....medic parcă?


   Eu sunt crestin ortodox si cred ca si Antonescu este tot ortodox , pentru noi cel mai mare pacat este sinuciderea , FIECARE CRESTIN TREBUIE SA-SI DUCA  CRUCEA PANA LA CAPAT  , Antonescu nu a fost langa sotie sa o ajute sa-si care crucea pana la capat !!!  Nici nu se racise bine sotia lui ca a si aparut in public cu amanta ... ce memorie scurta are romanul !!!  daca era sot si barbat adevarat statea langa nevasta pana la moarte si nu cu vagaboanta.
 

  In viata mea de medic am vazut multa suferinta , nici nu va puteti inchipui ce suferinta exista pe pamant , dar NICIODATA  nu am indemnat vre-un om la sinucidere indiferent cat de mare era suferinta , poate l-am mintit dandu-i o raza de speranta stiind ca nu mai are de trait decat cateva ore sau zile.

Modificat de dragos2006 (acum 14 ani)


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
filip
Apicultor

Din: Aninoasa.Hd.Stupii in jud Arad
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1832

dragos2006 a scris:

Ce sot trebuie sa fii daca nevasta-ta isi pune streangul de gat ?

Avea cancer ovarian si ajunsese la 35 kg
Asa ca ..........nu e bine sa judecam disperarea unor oameni fara viitor


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
N A MARIN
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 152
Dom' valceanu,  AMERICANU, e acolo unde e,privit si admirat de multi romani pentru franchete, spirit si aliura, fiind si apicultor,o nota MARE in plus, iar matale ... sa fii sanatos.

_______________________________________
Niciodata nu este prea tarziu.

pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502

filip a scris:


dragos2006 a scris:

Ce sot trebuie sa fii daca nevasta-ta isi pune streangul de gat ?

Avea cancer ovarian si ajunsese la 35 kg
Asa ca ..........nu e bine sa judecam disperarea unor oameni fara viitor



Pacatul sinuciderii nu este justificat de nimic !!!

  Gandeste-te la IIsus Hristos cum a carat crucea pe muntele Golgotei !!!

    Dar nu mai zic nimic de Crin ca s-a dat cu Basescu ,  Geoana a ramas singur singurel ...   


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
VALCEANU
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 145

N A MARIN a scris:

Dom' valceanu,  AMERICANU, e acolo unde e,privit si admirat de multi romani pentru franchete, spirit si aliura, fiind si apicultor,o nota MARE in plus, iar matale ... sa fii sanatos.

Dle,cred ca confunzi lumea reala cu cea virtuala de pe forum!
Actorul emil mitrache,cel care interpreteaza rolul americanului la bloc e un om real,pe cand userul americanu e altceva!


pus acum 14 ani
   
N A MARIN
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 152
TO BE OR NOT BE.... aceasta-i intrebarea?
Mai bine luam aminte la dom' Dragos...stie ce spune.

Modificat de N A MARIN (acum 14 ani)


_______________________________________
Niciodata nu este prea tarziu.

pus acum 14 ani
   
liviu
Apicultor

Din: zalau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 334
Da ce merit are Basescu in astea toate ? el si dupa alegerile din 2006(scuze 2004 greseala nu inseamna dezinformare dar PDListi asta au pe buze ) vroia tot alegeri anticipate ca nu avea  suficienta putere in parlament cu toate ca aderarea batea la usa lui nu ia ramas decat sa semneze acet tratat ca si celelalte acum ce doreste tot alegeri anticipate si pt ce nare suficienta putere si nici nu va fi satul niciodata de ia pentru ca nu stie so foloseasca decat in interes personal .In perioada cat a fost ministru + presedinte cati m de autostrada sau facut nu nespune nimic chiar sa opus autostrazi Brasov-Bors de ce? PENTRU CA NU POATE SI NU VREA SA COLABOREZE CU NIMENI SI NU ESTE BINE NUMAI CE SPUNE EL DACA AI VAZUT SI ALTCEVA SPUNE.

Modificat de liviu (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
VALCEANU
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 145

N A MARIN a scris:

TO BE OR NOT BE.... aceasta-i intrebarea?
Mai bine luam aminte la dom' Dragos...stie ce spune.


Lasa-l pe Dragos in pace,el nu confunda cele doua lumi!
Cum e cu actorul AMERICANU?
userul americanul in mintea dtale=emil mitrache?


pus acum 14 ani
   
N A MARIN
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 152
Da bre nea valcene,io asa am crezut...ca americanu e...americanu.
Da,oare sa nu fie asa?....aaaaaa!...e ,zi si matale.
Ce sa mai vorghim...

La dom' Dragos te-am trimis ca sa observi ca e OARESCE miscari pa'' piata politica''.
Da daca nu te intereseza, atunci dai 'nainte,exploateaza filonu pa care tocmai l-ai dascoperit.


_______________________________________
Niciodata nu este prea tarziu.

pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502

liviu a scris:

Da ce merit are Basescu in astea toate ? el si dupa alegerile din 2006 vroia tot alegeri anticipate ca nu avea  suficienta putere in parlament cu toate ca aderarea batea la usa lui nu ia ramas decat sa semneze acet tratat ca si celelalte acum ce doreste tot alegeri anticipate si pt ce nare suficienta putere si nici nu va fi satul niciodata de ia pentru ca nu stie so foloseasca decat in interes personal .In perioada cat a fost ministru + presedinte cati m de autostrada sau facut nu nespune nimic chiar sa opus autostrazi Brasov-Bors de ce? PENTRU CA NU POATE SI NU VREA SA COLABOREZE CU NIMENI SI NU ESTE BINE NUMAI CE SPUNE EL DACA AI VAZUT SI ALTCEVA SPUNE.



Domnu Liviu nu mai dezinformati !!!     Base a fost ales presedinte in 2004
  daca se faceau alegeri anticipate atunci dupa un calcul simplu azi nu mai eram incriza politica dar Tariceanu a muscat mana care l-a hranit !!!   

  Base colaboreaza cu poporul roman si nu mogulii !!!

  Va veni ziua in care Tariceanu isi va recunoastew vina precum Bastus :





_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
VALCEANU
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 145

N A MARIN a scris:

Da bre nea valcene,io asa am crezut...ca americanu e...americanu.
Da,oare sa nu fie asa?....aaaaaa!...e ,zi si matale.
Ce sa mai vorghim...

La dom' Dragos te-am trimis ca sa observi ca e OARESCE miscari pa'' piata politica''.
Da daca nu te intereseza, atunci dai 'nainte,exploateaza filonu pa care tocmai l-ai dascoperit.



Eu cred ca nu-ti mai trece!
Aberatiile sustinute sunt peste limita normala de intelegere!
Regret,ca te-am bagat in seama,dar am vrut sa arat si altor cititori ca bati campii,sa nu zic ca esti dus cu pluta!Rau de tot!

Modificat de VALCEANU (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Batrinul
Apicultor

Din: Sft. Gheorghe
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 869
Fratilori vad ca la politica va pricepeti si discutat mai intens  decit tratamentele   oricum SA TRAIASCA LIBERALII  !!!! Asa a spus si presedintele  Basescu" FARA OPINIEA LIBERALA NU SE POATE DISCUTA DE ECONOMIE" Oricum vom avea guvern PD-l  cu PNL     

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
VALCEANU
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 145
HAI LA VOT!
VOTATI Floarea!


pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Facem orice numai sa scapam de sluga de Geoana ca daca ajunge asta presedinte ne-am fript la buzunare .

_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
liviu
Apicultor

Din: zalau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 334
Da are dreptate Basescu caci cu ajutorul lor a iesit presedinte sa vedem daca ii convinge si acum daca va plange si pe umarul lui CRIN sa mai asteptam putin .Domnul Dragos cand nai ce spune ce faci mai bagi un filmulet, te mai iei deo exprimare gresita si uite asa treci pe langa raspuns ca Basescu ,nu uita sau poate nu stii si Ceausescu nu raspundea decat in fata MAN cum incearca si Basescu acum .

Modificat de liviu (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Cum poti fi asa de prost ( cazul lui Geoana) sa promiti ca vei duce medicamentele la oameni acasa ?   

_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
liviu
Apicultor

Din: zalau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 334

dragos2006 a scris:

Facem orice numai sa scapam de sluga de Geoana ca daca ajunge asta presedinte ne-am fript la buzunare .

Dar de asta nu tiai dori ca oameni sasi primeasca medicamentele acasa ?


pus acum 14 ani
   
americanu'
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 82

VALCEANU a scris:


Actorul emil mitrache,cel care interpreteaza rolul americanului la bloc e un om real,pe cand userul americanu e altceva!


Oi fi vreo planta. 

Sunt real si eu domnu' Valceanu, traiesc, respir, ma hranesc. 
Iar ca tabloul sa fie complet, N A Marin e NeA Marin miliardaru'. Na! Ce mai zici acum?
Vrei sa'l aduc si pe nea' Popa?  =D


pus acum 14 ani
   
VALCEANU
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 145

americanu' a scris:


VALCEANU a scris:



Iar ca tabloul sa fie complet, N A Marin e NeA Marin miliardaru'. Na! Ce mai zici acum?
Vrei sa'l aduc si pe nea' Popa?  =D


Salutari de la Mos Gerila!
Vreti sa-l aduc si pe Mos Craciun?
Semnat:Mimi Curca,verisoara lui Nutzi Cocos!

Modificat de VALCEANU (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
N A MARIN
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 152
AAAAAAAAAAAAAAAAA.........!!
Ca sa vezi ba nea valcene,cat da ingrata poa' sa hie lumea asta .
Sa da jos dan lumea virtuala si tabara pa noi ,astia REALISTII.
E... D'o fi ,io zic sa mai vorghim.

Asa  , liviuca tata, date la ei ,aratale tu care-i adevaru gol golut... CACI ei nu stie,DEO fi sa te mai faca cineva prost,tu sa NAI treaba ci ei ,arata ca stii sa conjugi si verbul  '' A FI "... pesed-ist.

DA, livuca, tu stii bancu ala cu RATA...?


_______________________________________
Niciodata nu este prea tarziu.

pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502

liviu a scris:


dragos2006 a scris:

Facem orice numai sa scapam de sluga de Geoana ca daca ajunge asta presedinte ne-am fript la buzunare .

Dar de asta nu tiai dori ca oameni sasi primeasca medicamentele acasa ?


  Tehnic nu se poate , gandeste-te sa sunt vreo 4 milioane de retete pe luna,  cine cara 4 milioane de colete . dar unde mai pui ca tratamentul se poate schimba in cursul aceleasi luni , oricum omul trebuie sa vina la medic . Plus ca omul trebuie sa semneze si sa plateasca diferenta la farmacie .
  Bine ca nu este si vre-un farmacist pe aici ca te lua la ...
  Liviule las-o nabii cu Geoana , nu vezi ca toata lumea il ia la misto pentru ca toti stiu ca este marioneta lui Iliescu , Vanghelie  & comp.


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
liviu
Apicultor

Din: zalau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 334
Ramanem la albine cai mai sanatos.

pus acum 14 ani
   
VALCEANU
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 145

N A MARIN a scris:

AAAAAAAAAAAAAAAAA.........!!
Ca sa vezi ba nea valcene,cat da ingrata poa' sa hie lumea asta .
Sa da jos dan lumea virtuala si tabara pa noi ,astia REALISTII.
E... D'o fi ,io zic sa mai vorghim......


Cred ca vei vorbi singur!
Si daca incerci sa faci pe prostul,sa stii ca reusesti,fara prea mare efort!Vezi cu dedublarile astea de personalitate sa nu ramai asa!


pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
le b1 tv e acum Crin Antonescu  si din cate s-a transpirat am impresia ca in turul doi vor intra Basescu si Antonescu .
  Atunci sa te tii lupta ! 


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
N A MARIN
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 152
Nu va fi nici o lupta dom' Dragos.Cartile sunt facute:viitorul presedinte al ROMANIEI va fi.... CRIN ANTONESCU.

_______________________________________
Niciodata nu este prea tarziu.

pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Si prim-ministru  BASESCU      

_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
CRISTI M
Apicultor

Din: SLATINA ,
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 457

dragos2006 a scris:

Facem orice numai sa scapam de sluga de Geoana ca daca ajunge asta presedinte ne-am fript la buzunare .


Nu te supara pe mine dar, mai bine Geoana decat Basescu .
Sa-ti spun de ce :
    Geoana este vazut bine din afara  tarii , chiar daca face ( cum zici tu ) ce-i zice Iliescu
    Geoana este de 50% mai destept si mai diplomat decat Basescu
   
    Basescu este mai rau si mai prost decat Ceausescu ( impune prea mult gandirea lui comunista si doreste sa fie mai posesiv decat toti )


   Crin Antonescu , imi place cum gandeste , cum vede lucrurile ciar daca si in spatele lui sunt " grupuri de interese " , Cred ca-l votez .


   Revenim la Basescu si PD-L , daca castiga astia este de rau , rau de tot .
   Sa nu uitam ca Basi si PD-L ne-au dus la SAPA DE LEMN ( sti la fel de bine ca si mine ce au facut impreuna , favorizarea Terorismului , trafic de arme (vezi frate-sau ), delapidari (vezi Udrea ), sunt in stare sa vanda TOT ca sa le fie lor bine , inclusiv faptul ca Basi s-a dat cu Camatarii ( tiganii ),

Incerca sa ma convingi ca nu am dreptate .


_______________________________________
Am invatat ca doi oameni pot privi acelas lucru , si pot vedea ceva total diferit .

pus acum 14 ani
   
lucian avram
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 60

CRISTI M a scris:


dragos2006 a scris:

Facem orice numai sa scapam de sluga de Geoana ca daca ajunge asta presedinte ne-am fript la buzunare .


Nu te supara pe mine dar, mai bine Geoana decat Basescu .
Sa-ti spun de ce :
    Geoana este vazut bine din afara  tarii , chiar daca face ( cum zici tu ) ce-i zice Iliescu
    Geoana este de 50% mai destept si mai diplomat decat Basescu
   
    Basescu este mai rau si mai prost decat Ceausescu ( impune prea mult gandirea lui comunista si doreste sa fie mai posesiv decat toti )


   Crin Antonescu , imi place cum gandeste , cum vede lucrurile ciar daca si in spatele lui sunt " grupuri de interese " , Cred ca-l votez .


   Revenim la Basescu si PD-L , daca castiga astia este de rau , rau de tot .
   Sa nu uitam ca Basi si PD-L ne-au dus la SAPA DE LEMN ( sti la fel de bine ca si mine ce au facut impreuna , favorizarea Terorismului , trafic de arme (vezi frate-sau ), delapidari (vezi Udrea ), sunt in stare sa vanda TOT ca sa le fie lor bine , inclusiv faptul ca Basi s-a dat cu Camatarii ( tiganii ),

Incerca sa ma convingi ca nu am dreptate .

mai cristi , las-o in balarii de politica si mai zi ceva de venin , indiferent cine castiga alegerile, lor oricum o sa le fie bine , pe cand tie daca nu muncesti nu ai ce pune masa la copii , eu de asta nu am fost niciodata la votare si nici nu o sa ma duc , hai pe  albine si venin , ca sa mai facem si noi un ban !


pus acum 14 ani
   
CRISTI M
Apicultor

Din: SLATINA ,
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 457
Ma Dragosi , ce ti-a dat Basescu in ultimi 5 ani ?  ( in legatura cu apicultura )

_______________________________________
Am invatat ca doi oameni pot privi acelas lucru , si pot vedea ceva total diferit .

pus acum 14 ani
   
CRISTI M
Apicultor

Din: SLATINA ,
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 457
Eu stiu ca de la EI a plecat faza cu 20ron/familie cu conditia sa predai mierea la PD_L-isti ( adevarat ca nu-s toti PD_L , dar marea lor majoritate sunt )

_______________________________________
Am invatat ca doi oameni pot privi acelas lucru , si pot vedea ceva total diferit .

pus acum 14 ani
   
lucian avram
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 60
eu ma intreb cu cine voteaza doctorii si ce avantaje are breasla lor daca voteaza cu cineva anume ??????????? Dragos tu cu cine votezi ??????

pus acum 14 ani
   
CRISTI M
Apicultor

Din: SLATINA ,
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 457
Am constatat ca zicala " Pleaca ai nostri , vin ai nostri , noi ramanem tot ca prostii "
  este perfect adevarata .


_______________________________________
Am invatat ca doi oameni pot privi acelas lucru , si pot vedea ceva total diferit .

pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Noi medicii din Zona Buzau Ramnic suntem in majoritate cu BASESCU .

Cristi nu mai pune prostiile lui Tariceanu in spatele Lui Basescu .
  Nu stiu ce mi-a dat Bassescu in ultimii 5 ani ( Slava Domnului ca am fost sanatos si am castigat suficient) dar stiu ca daca vine Geoana pretul curentului electric va creste cu cel putin 50%. .  Macar Base moare cu ei de gat.


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
lucian avram
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 60
geoana le-a mai dat si la cei care lucreaza in strainatate cate 25.000 euro , cati au vazut banii ?????????? NICI UNUL ! mint cu totii numai sa se vada la putere !asa ca eu nu merg la nici o votare , uite asa de-al dracu !

pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Daca nu mergi la votare nici nu poti sa ai pretentii la clasa politica , ei sunt expresia naturala doar a romanilor votanti , in cazul democratiei restul populatiei  nu conteaza .

_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
lucian avram
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 60
Dragos , convinge-ma sa merg la votare !vino cu argumente !

pus acum 14 ani
   
filip
Apicultor

Din: Aninoasa.Hd.Stupii in jud Arad
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1832
In confruntarea de la CLUJ veti gasi un citat memorabil din BASESCU:
“In fata mea CRIN sa te ridici in picioare”
Asta denota un comportament deviant al presedintelui.
Sunt persoane care stau in genunchi in fata lui si persoane demne care stau in picioare.
Oricum PNL si CRin nu va sta in genunchi in fata lui Basescu si nu-l vor pupa in fund niciodata.
Pentru asta Crin va avea voturile familiei,apropiatilor si nunumai atat,a majoritatii cetatenilor normali din tara aceasta.
Hai CRIN!



_______________________________________


pus acum 14 ani
   
filip
Apicultor

Din: Aninoasa.Hd.Stupii in jud Arad
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1832


Modificat de filip (acum 14 ani)


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Daca ii spunea sa stea in genunchi era o problema !  Crin e mai tanar si mai mic in functie asa ca trebuie sa arate  RESPECT  ! 

_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
filip
Apicultor

Din: Aninoasa.Hd.Stupii in jud Arad
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1832
Deformare profesionala,asa-i cand i-ti zboara gandurile.
Apicultura e o profesie LIBERALA,DA ori NU?


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
pesurse         sait  facut de oameni care au avut o singura femeie in viata lor : pe Manuiela , fata lui Aron Pumnul si au facut sex la Las Palmas ...     

_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
filip
Apicultor

Din: Aninoasa.Hd.Stupii in jud Arad
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1832
Uneori in viata e mai bine sa apelezi la sculele din dotare decat sa te contaminezi,nu-i asa doctore?
Desi avem simpatii opuse ,ne intelegem de minune.
Carcotasii nu zic nimic


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
ioanardelean55
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 537
sa ne mai imbatam si cu miros de crin .,,ca ,,de mirosul trandafirului ne.am saturat.



             


pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Imi place si mirosul de crin dar sa fie la reverul lui  Basescu !!!      

_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
CRISTI M
Apicultor

Din: SLATINA ,
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 457


_______________________________________
Am invatat ca doi oameni pot privi acelas lucru , si pot vedea ceva total diferit .

pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502




Modificat de dragos2006 (acum 14 ani)


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
stefan1
Apicultor

Din: Sibiu
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1334
Cel putin mediatic, in discurs, Antonescu se prezinta mai bine decat ma asteptam. Ce nu-mi place este ca-i mai populist decat trebuie sa fie un liberal. Ar trebui sa fie mai de dreapta. Din pacate cei mai multi votanti sunt asistati economic si ei decid. Oricare va deveni presedinte si orice guvern va fi instalat, masurile in anii viitori vor trebui sa fie dure iar romanii nu sunt nicicum dispusi la asa ceva.

pus acum 14 ani
   
Beees
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 266
lăsaţi manele domnule doctor că nu face la prestanţa dvs de intelectual. Ia vedeţi nu îl recunoasteţi pe amicul besescu aici:



Dacă germana e prea mult pt dvs aveţi şi traducerea în engleză.
V-aş traduce eu în Româna dar mi-e teamă că tot nu aţi înţelege.

Modificat de Beees (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
XXL
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 46
unde draku e base ka nu-l vad
asta-i intanirea de la grivco
luata dupa irealitatea    


pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
Fratii mei acum la antene 3 este Geoana si sa-i vezi pe gadea si badea cum sunt pres in fata lui , este incredibil cum se pot umili  unii pentru un pumn de dolari...








Modificat de dragos2006 (acum 14 ani)


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
ioanardelean55
Apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 537

dragos2006 a scris:

Imi place si mirosul de crin dar sa fie la reverul lui  Basescu !!!      


viata e plina de surprize . si mai mult ca sigur ca va fi invers .        


pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502




_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
stefan1
Apicultor

Din: Sibiu
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1334
Sa nu ne facem ca nu intelegem. Marii oameni de afaceri 'sponsorizeaza' toate partidele, ca se stie ca la noi functionarea unei afaceri depinde foarte mult de bunavointa autoritatilor. Daca nu vrei sa ai controale peste controale, daca vrei sa mai castigi cate o licitatie, sa poti recupera TVA pe drept sau nedrept sau chiar sa poti profita de o hotarare de guvern cu dedicatie, trebuie ca oricine se afla la putere sa-ti fie indatorat. Gandeste-te ca PD-ul beneficiaza de cele mai mari fonduri in aceasta campanie electorala dar si in cele precedente. Cineva a trebuit sa dea banii.

In cazul Haisam un lucru este sigur: acesta a fugit din tara cat timp Basescu si nu Gioana sau Rebenciuc era presedinte, cand serviciile secrete erau sub directa comanda a presedintelui, cand justitia ii iera favorabila. Faptul ca acum se aduc documente audio care dovedesc ca Haisam a primit asigurari de la Basescu ca va putea pleca din tara si ca acest lucru s-a si intamplat, arunca o umbra nefavorabila nu pe Rebenciuc ci pe Basescu.


pus acum 14 ani
   
dragos2006
Apicultor

Din: Rm. Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 4502
" Documentele" audio     de la o posta se vede falsul , arab care foloseste  propozitii cu subiect si predicat ?/      pestile pentru  creduli sa nu zic fraesteni ...
  De vinna este doar procurorul cu cartea , el a dat ordinele restul sunt doar speculatii , dar politica PSD-ului este urmatoarea : bagati minciuni pe piata ca romanul e prost si le inghite .
   Cat timp  Haisam  a stat la sprituri cu alde Hrebenciuc , Ion Vasile , Iliescu  treaba cu Base se vede de la o posta ca e facatura.


_______________________________________
Moralitatea este instinctul de turma al individului. (Friedrich Nietzsche)

pus acum 14 ani
   
Beees
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 266
Ce-mi place domnule doctor cum vă scremeţi să vă autosugestionaţi că aveţi dreptate sustinând pe cel mai infect politician pe care l-a avut vreodată Romania.
   Chiar aşa mare vă e orgoliul încât să refuzaţi evidenţa, logica, dovezile irefutabile, bunul simţ numai pentru că nu puteţi accepta că aţi greşit?
Sau aveţi chiar asa de mult de câştigat personal de pe urma pdl încâtsă merite  să călcaţi totul în picioare?
  Că prost refuz să cred că sunteţi.


pus acum 14 ani
   
romikele
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1025

Beees a scris:

prost refuz să cred că sunteţi.

Bah, da` mare te mai crezi, pana sa refuzi sau nu... priveste-te`n oglinda~


pus acum 14 ani
   
Beees
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 266
De ce dumneavoastră aşa aţi făcut?

pus acum 14 ani
   
romikele
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1025

Beees a scris:

De ce dumneavoastră aşa aţi făcut?

Am incercat... dar te-am vazut pe tine   


pus acum 14 ani
   
Beees
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 266
E tristă situaţia dumneavoastră atunci. Dacă nu mai  aveţi capacitatea de a vă recunoaşte în oglindă. De obicei copiii de trei ani şi chiar unele maimuţe antropoide, de exemplu cimpanzeii au nivelul intelectual destul de mare pentru a-şi recunoaşte propria imagine. Să fie oare rezultatul spălării de creier pe care o practică propagandiştii lui beşelu. Vor fi mers oare puţin prea departe în cazul dumneavoastră?
   Vă recomand să îi cereţi domnului doctor o trimitere la un spital universitar, un centru de recuperare, undeva, poate se mai poate face ceva pentru recuperarea dumneavoastră deşi cred că aveţi o vârstă destul de înaintată.
Sincere păreri de rău.

Modificat de Beees (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
romikele
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1025
Cu si mai sincere pareri de rau, nu voi intra in polemici cu un pitecantrop anonim scapat de la zoo in lumea civilizata, asa ca ma opresc aici. COMUNISTULE !!!  

pus acum 14 ani
   
Beees
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 266
De obicei cei de teapa dumneavoastră atunci când şi-o fură şi se văd în inferioritate, se enervează, înjură, scuipă, muşcă sau lovesc după care fug.
   Trebuie să ai un cât de cât nivel întelectual ca să intri într-o polemică şi să porţi o discuţie ironică. Plus că v-aţi băgat în seamă ca musca în lapte ca să nu zic  în alceva.
    Nu cred că domnul Gavrilă s-a simţit ofensat de postarea mea deci nu trebuia să intraţi în vorbă neîntrebat insultând gratuit pe cineva care nu v-a greşit cu nimic.
   Aţi dat dovadă din păcate de lipsă de educaţie, infantilism, servilism exagerat şi de ce nu chiar de prostie.
  Sănătate multă vă doresc.


pus acum 14 ani
   
romikele
Apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1025
Ma papagalule, cum n-ai gresit cu nimic? Te-ai luat de tata Base,.. e suficient!!!. COMUNIST PERVERS!

pus acum 14 ani
   
Pagini:  1 2 3 4 5 ... 7  

Mergi la