ALBINE FORUM DE APICULTURA APIARDEAL
APICULTURA, ALBINE, CEARA, MIERE, PROPOLIS, STUPI, FAGURI, FORUM, APICULTORI
Lista Forumurilor Pe Tematici
ALBINE FORUM DE APICULTURA APIARDEAL | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ALBINE FORUM DE APICULTURA APIARDEAL

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
yasminsept la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
26 - 54 ani
ALBINE FORUM DE APICULTURA APIARDEAL / PRODUSELE STUPULUI / Braga, o bautura cu miere Moderat de orbanstefan64
Autor
Mesaj Pagini: 1
ni_nacu
Apicultor

Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 65
Nu stiam ca "borsul de putina" indulcit cu miere este de fapt braga
iata aici un link cu o reteta :


pus acum 17 ani
   
PricopArthur
Apicultor

Din: Medgidia - jud. Constanta
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1701
Braga e braga si borsul indulcit cu miere e tot bors.
    Acum, doar in Constanta la simigeria de langa magazinul Tomis mai gasesti braga aproape la fel de buna ca in copilaria mea.
    Braga e o bautura cu turceasca de fermentatie. Mai mult nu stiu. Reteta a fost pastrata secreta.
Medgidia era renumita pentru braga, iar acum nu mai gasesti nici un bragagiu.


_______________________________________
Miere multa si inima curata

pus acum 17 ani
   
bio
Apicultor

Din: Fetesti -Ialomita
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 939
...eu tot timpul fac bors cu miere ..am o postare si pe aici pe alt subiect...
Prislea al meu daca ii fac 2 liotri de bors cu miere nu-i ajunge pina seara ...si mie imi place ...
Maica-mea cind eram mic imi facea bors cu zahar iar eu daca am stupi am adaptat-o la bors cu miere....habar n-aveam de braga...doar auzisem, dar nu stiam ce este...dar cind ajung la C-ta ma duc la adresa indicata de dl Pricop Arthur...


_______________________________________
Click aici daca doriti sa vorbiti pe messenger cu bio
Userul acum e:

pus acum 17 ani
   
PricopArthur
Apicultor

Din: Medgidia - jud. Constanta
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1701
E sigur tot o bautura de fermentatie ca si borsul. Nu pot sa imi dau seama ce alt ingredient mai au in ea. Ultimul bragagiu din Medgidia, celebru prin anii 50, era cunoscut sub numele de "mos Afas".
Odata cu el i s-a pierdut si reteta.


_______________________________________
Miere multa si inima curata

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la